Art

“AUDIENCA E VACLAV HAVELIT” në teatrin eksperimental “Kujtim Spahivogli”

Sindi Metushi
20/09/2023

Në “Audienca e Vaclav Havel”, një drejtor i një teatri vizitohet nga një hetues policie, i cili ka me vete një dosje hetimore të quajtur “dosja e teatrit”. Por ky s”është një hetues dosido, por një tip kureshtar i cili para se të kërcejë nga një lëndë nē tjetrën, studion, analizon, informohet dhe me pas nisë hetimet.

Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”

DITA / ORA

(E mërkurë) 20:00

VENDI

Teatri eksperimental “Kujtim Spahivogli”

Rruga ‘Sami Frasheri’ 1001 Tirana

Më shumë