Art

Ekspozita “Përshëndetje Pekin” do të sjellë në Muzeun Historik Kombëtar një mori të pamjeve të kryeqytetit të Kinës

Sindi Metushi
25/09/2023

Ekspozita “Përshëndetje Pekin” do të sjellë në Muzeun Historik Kombëtar një mori të pamjeve të kryeqytetit të Kinës ndër shekuj duke reflektuar ndryshimet dhe zhvillimet mes panoramave të ndryshme.

Prej datës 25 shtator deri më 1 tetor, ju ftojmë të shihni këtë ekspozitë dhe shfletoni kalendarin për evente të radhës.

DITA / ORA

Gjatë gjithë ditës (E martë)

VENDI

Muzeu Historik Kombëtar

Sheshi Skënderbej

Më shumë