Ejani të festojmë së bashku këtë 5 Tetor tek “Festa e Verës” në Farkë.

Sindi Metushi
03/10/2023

Një festë lokale që promovon traditën e pasur të bërjes së verës,shijimit të saj dhe nxitjen e turizmit në qytet.

Aktivitetet e festës:

Ora 16:30 – Forum Masterplan i vreshtarisë në rrethinat e Tiranës

Ora 17:15 – Tur rreth vreshtit të Kantinës Lundra

Ora 17:30 – Vjelje e rrushit

Ora 17:45 – Kamela Ismalaj

Ora 17:45 – Proçesi i shtypjes së rrushit dhe degustim

DITA / ORA

(E enjte) 16:30

VENDI

Farkë

Komuna Farkë

Më shumë