Xhamia e Namazgjasë

Silvia Tabaku
08/03/2021

Në një sipërfaqe prej 6000 m2, në vendin e njohur si Namazgjaja e Tiranës po ndërtohet xhamia e re, me kupolën e lartë 35 metra dhe katër minaretë, lartësia e të cilave shkon në 50 metra.  Xhamia e Namazgjasë është një kompleks multifunksional, që e shndërron Namazgjanë në një zonë sociale për të gjithë banorët e kryeqytetit. Në xhami mund të falen njëkohësisht mbi 5000 besimtarë.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook

Adresa: Rruga George W. Bush, pranë Parlamentit, Tiranë

Info

Të tjera