Art

Art For Good Cause

Silvia Tabaku
08/12/2021

Jemi të lumtur të prezantojmë bashkëpunimin tonë me Ambasadën e Greqisë në Tiranë dhe ju ftojmë të na bashkoheni në këtë aktivitet që bashkon artin me kauzat sociale. #ArtForGoodCause
Arti dhe artistët janë të ndërgjegjshëm për rolin e tyre në shoqëri – dhe kjo filozofi na shërbeu si mbështetje për të ndërtuar eventin e këtij viti që do të finalizohet në mbrëmjen e datës 9 dhjetor 2021 në Maritim Hotel Plaza Tirana se bashku me Greece in Albania-Greqia në Shqipëri

9 Dhjetor, ora 18:00.

📍 Maritim Hotel Plaza Tirana

Galeri

COD

Silvia Tabaku

Më shumë