Panairi i artizanëve

Silvia Tabaku
22/12/2021

Në datat 23 dhe 24 dhjetor, në pragun e Krishtlindjes, organizohet tek Pazari i Ri, Panairi i Artizanëve, një event i cili mbart një vlerë të veçantë të traditës së çmuar Shqiptare. 🎄🎄

Ky aktivitet synon ti dhurojë hapësirën e merituar punimit me dorë, e cila është trashëguar dhe ruajtur me përkushtim nga artizanët e palodhur dhe duarartë shqiptarë.

📌 Tek sheshi rekreativ në Pazarin e Ri!

Më shumë