Art

Coriolanus

Silvia Tabaku
27/12/2021

Të dashur miq,

Ju njoftojmë se, Teatri Kombëtar rikthehet në skenë fundjavën ardhshme. Duke shpresuar të mos kemi më pengesa, ju presim me një nga kryeveprat e William Shakespeare dhe një produksion madhështor të TK:

27 – 28 – 29 – 30 JANAR | 19:00

NXITONI TË PRENOTONI VENDIN TUAJ:
📞 TEL | 04 222 3022 | 068 2000 650
🕐 BILETARIA | 9:00-13:00 & 16:00-19:00

SHËNIM: Të gjithë spektatorët që posedojnë biletë (të padëmtuar) të datave 13-14-15-16 Janar, mund ta konvertojnë atë për një nga datat e reja të produksionit “Coriolanus” 27-28-29-30 Janar.

Ndërkohë, Teatri Kombëtar do të marrë masa për zbatimin në mënyrë rigoroze të protokolleve të miratuara kundër përhapjes së COVID-19.

Ju bëjmë me dije se:

▪︎Pajisja dhe mbajtja e maskave është e detyrueshme për të gjithë spektatorët që dëshirojnë të ndjekin shfaqjet tona.

▪︎Teatri Kombëtar do të mundësojë distancimin social në sallën e madhe 400 pranë ArTurbina për të gjithë spektatorët që dëshirojnë të ndjekin shfaqjet tona.

▪︎Për shkak të ruajtjes së distancës së sigurisë, salla e madhe 400 ArTurbina do të funksonojë me 30% të kapacitetit.

▪︎Teatri Kombëtar do të mundësojë dezinfektant për duart në ambientet e tij pranë ArTurbina.

Për më shumë informacion mjafton të klikoni më poshtë:
Instagram
Facebook
http://teatrikombetar.gov.al/
+355 4 222 8933

Adresa:
Teatri Kombëtar
Rruga”Sami Frashëri”, Qendra “ArTurbina”, Tiranë

Më shumë