Art

“Talia e Flakës 2022” ja çfarë duhet të dini për pjesëmarrjen e Teatrit Metropol!

Silvia Tabaku
27/01/2022

Teatri Metropol merr pjesë sot në festivalin e dramës origjinale shqipe – Talia e Flakës 2022 në Gjilan me një nga autorët më të veçantë të letrave shqipe, që nga studiuesit është cilësuar me një mjeshtëri të lartë artistike dhe pa paramodel, Anton Pashku. Ajo që njihet si drama e parë e absurdit në shqip, që në rrafsh formal, stilistik e tipologjik aplikon me sukses disa principe krijuese të postmodernizmit: “Gofi”

Me dramaturgji dhe regji nga Shkelzen Berisha.
Në role: Amri Hasanlli; Endrit Ahmetaj; Julian Hudhra.
As/Regjisor: Mihal Kaçi
Skenografia: Divni Gushta
Kostumografia: Frenci Gjerasi
Kënga: Ketjona Pecnikaj dhe Mihal Kaçi

Mos e humbisni!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Instagram
Facebook
+355 67 227 0668

Adresa: Rruga Ded Gjo Luli, Tiranë 

Më shumë