Art

ZHIZEL

Silvia Tabaku
02/03/2022

“ZHIZEL” rikthehet ne #TKOB
13-14-15-16 MARS – ORA 19:00

Baleti me dy akte, me muzikë të Adolphe Adam është i ndërtuar mbi motivet e një legjende të lashtë gjermane me koreografi të J.Perrot, J.Corrali, M.Petipa.

✅Shitja e biletave fillon në datën 28 shkurt në sportelin e TKOB, çdo ditë nga ora 10:00 – 14:00 dhe 16:00 deri 20:00.

🔴Mbajtja e maskës gjatë qëndrimit tuaj në TKOB dhe gjatë shfaqjes është detyrueshme.

Ju mirëpresim!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Më shumë