Festivali Ndërkombëtar i Vokalit Operistik “Marie Kraja”

Silvia Tabaku
25/03/2022

Në 29 dhe 30 mars, Tirana Kryeqyteti i Rinisë 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣, pret në skenën e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, edicionin e 18 të Festivalit Ndërkombëtar të Vokalit Operistik “Marie Kraja”.

16 yje të rinj, nga katër kontinente 🌍, në një kompeticion spektakolar në dy mbrëmje të magjishme me ariet më të bukura dhe repertorin e legjendave të këngës.

Një juri me drejtorët e teatrove të njohur evropian. 🇪🇺

📣BLINI BILETËN TUAJ, SHITJA KA FILLUAR NË SPORTELIN E #TKOB.

✅Sporteli është i hapur çdo ditë nga ora 10:00 – 14:00 dhe 16:00 – 20:00.

Ju mirëpresim!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Më shumë