Art

Koncert koral – solistik

Silvia Tabaku
12/04/2022

🎼CRESCENDO MUSICALE
âś…14 PRILL – ORA 19:00
KONCERT KORAL-SOLISTIK
📢HOLLI KONCERTOR I TKOB
Një mbrëmje me një repertor të larmishëm, që nga literatura korale sakra, e deri tek ajo e literaturës operistike botërore.
Ky koncert është konceptuar si një rrugëtim epokash, që nga periudha e klasicizmit e deri në atë të shekullit të XX , mbi disa nga veprat më të njohura të kompozitorëve Beethoven, Mendelssohn, Puccini, Haydn, Donizetti, Smetana, Franck, Rossini, Mascagni.

Trupa e korit të #TKOB
Dirigjent: Dritan Lumshi
Me pjesëmarrjen e vecantë të solistëve lirikë: Eva Golemi, Shpresa Beka, Xhieldo Hyseni dhe pianistëve Etrita Ibrahimi, Thanas Paskali.
Soliste: Rovena Xhelili, Gerald Murrja, Artur Vera, Laura Hoxha, Neron Kacerja.

Biletat shiten prej datĂ«s 12 prill e mĂ« pas çdo ditĂ« nga ora 10:00 – 14:00 dhe 16:00 – 20:00 nĂ« biletarinĂ« e #TKOB. Bileta kushton 500 lekĂ«.
JU MIRËPRESIM! 🙂

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi SkĂ«nderbej, TiranĂ«

Galeri

COD

Silvia Tabaku

Më shumë