Art

Ti je një vepër arti

Silvia Tabaku
21/04/2022

Në kuadër të muajit sensibilizues ndaj Autizmit, COD mirëpret ekspozitën “Ti je një vepër arti”, organizuar nga qendra ‘Ecim së bashku’.

Fëmijë dhe prindër kanë realizuar pikturat e tyre, për të kontribuar në trajtimin e fëmijëve me aftësi ndryshe.

Ju ftojmë të vizitoni ekspozitën dhe të përzgjidhni një prej veprave plot ngjyra, duke ndihmuar njëkohësisht në trajtimin e këtyre fëmijëve të jashtëzakonshëm.

Ju mirëpresim në COD, në oraret: 09:30-14:00 dhe 17:30-20:30.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
04 227 7546
cod.al

Adresa: Kryeministria, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë

Më shumë