SPRING FESTIVAL

Silvia Tabaku
27/04/2022

Pritjes për festivalin më të bukur outdor të ndodhur ndonjëherë në Tiranë po i vjen fundi. Nga data 28 Prill deri më 8 Maj, sheshi “Skënderbej” do të shëndrrohet në një park të madh me çudira të larmishme.

  • Muzikë
  • Street food
  • Beer&wine
  • Kinema
  • Art- Bazaar
  • Garage sale

Çdokush do të gjejë veten në festival. Femijë e të rritur do të kenë hapsirën e tyre të veçantë të argetimit , nga mëngjesi deri në mbremje. Atmosferë elektrizuese, ushqim i mirë, teknologji dhe hapësira rekreative, shfaqje baleti, zonë e dedikuar për fëmijët dhe shumë më tepër. Spring Festival Tirana pushton çdo natë sheshin “Skënderbej”. Shumë artistë të njohur do të ngjiten në skenë.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë