Art

Kontrapunkt

Silvia Tabaku
04/05/2022

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në ciklin koncertor “Kontrapunkt” i cili do të zhvillohet përmes dy koncerteve recitalë më 5 dhe 6 Maj, ora 19.00 në sallën “Shakespeare” të Teatrit Metropol.

👉 5 Maj, ora 19.00 – Recital pianistik me vepra të kompozitorëve botërorë si Scarlatti, Mozart, Debussy dhe Chopin. Marin Gjollma, Piano

👉 6 Maj, ora 19.00 – Recital Flaut-Piano me vepra të kompozitorëve botërorë si Hindemith, Schubert dhe Reinecke. Visi Rudi ,Elvis Rudi Flaut dhe Marin Gjollma Piano.

Hyrja do të jetë e lirë.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Instagram
Facebook
+355 67 227 0668

Adresa: Rruga Ded Gjo Luli, Tiranë 

Më shumë