Mos mungoni në ‘Colour Day Festival’!

Silvia Tabaku
19/05/2022

Një skenë fantastike krejtësisht e re, një show spektakolar, dhjetëra artistë vendas dhe të huaj dhe dy ditë që kanë shumë sekrete! Na ndiqni për të mësuar gjithçka që do të ndodhë më 11 dhe 12 Qershor! #joinourcircus

Colour Day Festival
☀️11 & 12 Qershor 2022
📍 Sheshi Nënë Tereza, Tirana

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë