Art

Bridges of Musical Tradition

Silvia Tabaku
23/05/2022

SOT – ORA 20:30 Sheshi “Skënderbej”

✳️ Teatri i Operas dhe Baletit dhe Ambasada e Greqisë në Tiranë prezantojnë përballë publikut shqiptar BRIDGES OF MUSICAL TRADITION 🇦🇱🇬🇷 .
23 MAJ – ORA 20:30 Sheshi “Skënderbej”.

✅️ Koncerti në kuadër të javës kulturore greke, këtë herë prezanton SYMPHONIC REBETIKO 🎼 një koncert vokal-simfonik me orkestrën e #TKOB, dirigjuar nga Edmond Doko dhe Stathis Soulis. Kuruar muzikalisht dhe orkestruar nga Yannis Belanis.
🎼 Me pjesëmarrjen e instrumentistëve të ardhur nga Greqia;
Vaggelis Zarboutis ; Paris Perisinakis ; Alexandros Pantelias ;Yannis Belonis
Dhe pjesemarrjen e solisteve te vokalit; Giorgos Pantelias; Betty Harlafti ; Spyros Kleissas dhe sopranos shqiptare Renisa Laçka.

📣 Një koncert dedikuar muzikës tradicionale greke dhe shqiptare.
Ju mirëpresim!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Më shumë