Art

Monger

Silvia Tabaku
06/06/2022

“MONGER”
08/09 QERSHOR – ⏰️ 20:00

✅Rikthehet në skenën e #TKOB Baleti “Monger” kryevepra e Barack Marshall, në kuadër të javës kulturore Izraelite. Një vepër me dialogje me nota të larta humori.
Një shfaqje baleti argëtuese dhe njëkohësisht provokuese. Forca e kësaj pjese qëndron në gjuhën origjinale të lëvizjeve dhe teatraliteti.

✳️Biletat shiten në sportelin e #TKOB çdo ditë nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00. Biletat kushtojnë 800 dhe 1000 lekë sipas vendeve në plate.

Ju mirëpresim.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Më shumë