Jeni gati për ‘Tirana Triathlon’?!

Silvia Tabaku
09/06/2022

Noto, pedalo, vrapo! 🏊🏻🚴🏻‍♀️🏃🏻

Këtë dielë rikthehet përsëri edicioni i katërt i “Tirana Triathlon” në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit.

Shihemi këtë fundjavë në një garë me emocione dhe adrenalinë pa fund.😍
Datë 12 Qershor, ora 09:00, tek Liqeni i Farkës.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë