Art

Netët e leximit të dramës shqipe

Silvia Tabaku
11/06/2022

Të dashur miq, ju ftojmë të na ndiqni këtë të martë dhe të mërkurë, në faqen tonë zyrtare në Facebook, për leximin artistik të dy veprave të fundit të përzgjedhura nga edicioni i katërt i projektit “Netët e Leximit të Dramës Shqipe”:

E Martë | 14 Qershor | 20:00
ÇIFTET / nga Naun Shundi
Livestream | Facebook

E Mërkurë | 15 Qershor | 20:00
PALLATI I ËNDRRAVE / Ismail Kadare
Livestream | Facebook

Mos i humbisni!

Më shumë