Art

Njihuni me ekspozitën më të re në FAB “Acta Urbana”!

Silvia Tabaku
14/06/2022

Të nderuar miq, Galeria FAB ka kënaqësinë t’ju ftojë në hapjen e ekspozitës personale të artistit të mirënjohur PETRAQ PAPA

“ACTA URBANA”

Realizuar me vepra të përzgjedhura nga karriera e tij e shtrirë ndër vite në fushën e filatelisë, numizmatikës dhe bankonotave.

Kuruar nga Najada Hamza.
 
Hapja, Dt. 10 qershor, ora 19.00

Kohëzgjatja, 10 qershor –  20 qershor 2022

Galeria FAB

Universiteti i Arteve

Orari: 10:00 – 13:00 dhe 18.00- 21:00.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
068 604 7899
www.uart.edu.al

Adresa: Universiteti i Arteve, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë

Më shumë