Mos e humbisni koncertin “The Animals & Friends”!

Silvia Tabaku
17/06/2022

“The Animals and Friends” në Tiranë, mbrëmjen e 19 qershorit në Amfiteatrin e Liqenit.

  • Grupi legjendar i viteve ‘60-të sjell tingujt plot ngjyra të blues-it e rockut.
  • Yjet e “House of the rising sun”, “It’s my life”, “Don’t let me be missunderstood” etj;
  • Cmimet e biletave janë: Zonat A,B,C dhe D- 2000 leke, ndersa Zonat E dhe F – 1500 Leke;
  • Biletat i gjeni në platformën e shitjeve online www.myticket.al si dhe fizikisht ne rrjetin e agjencive Unionnet-WesternUnion.

TIRANA – kryeqendra e madhe e muzikës, artit dhe kulturës në Ballkan 🇦🇱❤️🇬🇧

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë