Art

Ju mirëpresim në takimin e radhës “Gjenerali i ushtrisë së vdekur”!

Silvia Tabaku
22/06/2022

Të dashur miq! Ju ftojmë në takimin e radhës së “Klubit të librit Kadare” ku do të bisedojmë mbi romanin “Gjenerali i ushtrisë së vdekur” #IsmailKadare 📕

Na bashkohet si i ftuar special z. Agim Baci, kritik, gazetar dhe autor i disa librave me ese 📚

👉🏼Të interesuarit, mund të bëhen pjesë e klubit duke plotësuar formularin në linkun në bio! 📝

Shihemi të enjten ❤️📚

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram
shtepiakadare.tirana.al

Adresa: Rruga e Dibrës 25, Tiranë

Më shumë