Art

Shfaqja më e re në Teatrin Metropol “Panik”!

Silvia Tabaku
28/06/2022

vazhdon në datat 1️⃣2️⃣-1️⃣3️⃣ Korrik👉ora ⏰ 20:00 .
📍Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana
Produksion i “Fondit të teatrit për të rinj “
Mbështetur nga Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli ” dhe Teatri Metropol.
🎫 Biletat do të shiten para fillimit të shfaqjes në Teatrin e Metropolit.
🎫📲 REZERVONI në 069 57 177 46 ose në inbox.
🎭Në veprën e tij të parë, Panik, (Panik 2005), Myllyaho i kthehet temës me të cilën ishte hasur shpesh si regjisor:problemet e të qenit burrë. Kjo komedi, e cila përshkruan neurozat e tre burrave të rinj që po i afrohen moshës së mesme, pati sukses të madh. Ky sukses e vendosi përfundimisht Myllyahon në pozicionin e një dramaturgu të shquar.
Autor | Milla Myllyaho
Regjia | Blendi Arifi
Aktorë | Aleksandër Prodani, Julian Hurdha, Brendi Bega
Përktheu | Albana Kozeli
Design | Grace Kozeli
Skenografe | Resina Meçani

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Instagram
Facebook
+355 67 227 0668

Adresa: Rruga Ded Gjo Luli, Tiranë 

Më shumë