Mos mungoni në festën e përvitshme të fërgesës!

Silvia Tabaku
29/06/2022

Për të 5-tin vit radhazi vjen “Festa e Fërgesës”! 😍

Këtë vit, kjo festë e kthyer tashmë në traditë, bën bashkë #BashkinëeTiranës dhe #BashkinëeElbasanit në një mbrëmje ku kryefjalë do të jetë promovimi i kulinarisë 🥘🍲🥧 dhe traditës së Shqipërisë së Mesme.

Mos mungoni!

🗓 11.07.2022
⏰ 18:00-22:00
📍 Kalaja e Tiranës

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë