Art

Së shpejti në skenën e teatrit Metropol “Mbreti Lir”!

Silvia Tabaku
11/07/2022

Duke ju uruar një sezon të mbarë pushimesh, kemi kënaqësinë t’ju lajmërojmë se vepra “Mbreti Lir” nga Uilliam Shekspir do të ngjitet së shpejti në skenë si premiera e cila do të çelë sezonin e ri teatror në Metropol.

Me regjinë e Jonida Beqo dhe një kast fantastik aktorësh, bëhuni gati të shihni një produksion jashtë të zakonshmes.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Instagram
Facebook
+355 67 227 0668

Adresa: Rruga Ded Gjo Luli, Tiranë 

Më shumë