Art

Ekspozita më e re “Kilometri i fundit, 777 portrete”!

Silvia Tabaku
09/08/2022

Ekspozita “Kilometri i fundit, 777 portrete” nga David Cuka do të jetë e hapur për vizitorët në COD në datat 19-25 gusht 2022.

“Kilometri i fundit, 777 portrete” është një nismë dokumentuese, pamore, e hapur, që përfshin të gjitha krahinat, grupmoshat, besimet, përkatësitë gjinore, jetën urbane e rurale, uniformat dhe profesionet etj.

Eja ta vizitosh nga afër dhe të zbulosh më shumë…

Ju mirëpresim në oraret:
E hënë – e premte: 9:30-14:00 dhe 17:30-20:30.
E shtunë: 17:30-20:30.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
04 227 7546
cod.al

Adresa: Kryeministria, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë

Më shumë