Për herë të parë në Tiranë vjen festivali i shumëpritur “Sunny Hill”!

Silvia Tabaku
09/08/2022

Festivali “Sunny Hill” vjen në Tiranë, ku në ditët e fundit të gushtit Dua Lipa dhe të ftuarit e saj do të ndriçojnë netët e kryeqytetit të rinisë me shkëlqimin e tyre⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ju mirëpresim në datat 26, 27 dhe 28 Gusht në Tiranë për të kaluar momente të paharrueshme!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë