Art

Së shpejti premierë në skenën e TKOBAP: “Zare”!

Silvia Tabaku
08/09/2022

Në jetë ka dicka që vjen papritur
që nuk imponohet…
që nuk shihet por ndjehet
ajo ska kufi…
djeg më shumë se dielli
e peshon më shumë se mali
kjo është dashuria!

❇️“ZARE” – Etno Muzikal me tre akte, 14-15 Shtator, ora 19:00.
Premierë nga Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve Popullore.
Me pjesëmarrjen e orkestrës, grupit të valleve dhe grupit koral të AP, orkestrës simfonike të TKOB, bendit muzikor, balerinëve të shkollës së baletit, grupi baletit IDAA.

Muzika: Edi Xhani
Koreograf: Andrea Kokeri

Solist këngëtar: Ilir Shaqiri, Aranit Hoxha, Iris Bega, Sofika Kola.
Solist valltar: Ajkana Topalli, Rei Berisha, Genci Kastrati, Enkelejd Bajraktari, Marjana Shkreta, Olta Ahmetaj, Elton Cefa, Gezim Halili, Jera Curcia, Mirela Bekteshi, Leonard Mitrushi, Endri Sejati, Arlinda Mulgeci, Helga Saraci

❇️Biletat shiten çdo ditë nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00 në sportelin e TKOB
Biletat kushtojnë 800 dhe 1000 lekë.

Ju mirëpresim!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Galeri

COD

Silvia Tabaku

Më shumë