Art

Rikthehen mbrëmjet poetike!

Silvia Tabaku
13/09/2022

Të dashur miq! Risjellim netët poetike në @shtepia_studio_kadare.
Ndaj ju ftojmë të bëheni pjesë e “Mbrëmjes Poetike” dt. 15 shtator ora 18:00!
Një event i veçantë, jashtë kornizave, dedikuar poezisë, artit dhe shpirtit krijues. 📖🎼🍷
Keni ndonjë poezi tuajën ose ndonjë të preferuar?
Sillini me vete! Do t’i lexojmë së bashku. ❤️ 📚
Ju lutem rezervoni! Pjesëmarrja është e limituar.

Ju mirëpresim!
Rr. e Dibrës, Pallati me Kuba, Kati i 3-të

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram
shtepiakadare.tirana.al

Adresa: Rruga e Dibrës 25, Tiranë

Më shumë