Një rrugëtim në kulturën shkodrane: “Nji trashigim i të parve t’onë” – Dasma Shkodrane”

Megi Daci
24/09/2022

Ju ftojmë tek PAZARI I RI në Tiranë më 24 Shtator, ora 20.00, sheshi Avni Rustemi. 🎹🎼🎻
“Nga Shkodra në Tiranë: një rrugëtim në kulturë” eshtë projekti në kuadër të të cilit realizohet DASMA SHKODRANE në Tiranë.
“…..Nji trashigim i të parve t’onë” – Dasma Shkodrane, eshtë e konceptuar si një shfaqje artistike dhe ka qëllimin ti dhurojë Tiranës një mbrëmje të ambël kulture e trashigimie të vyer shkodrane.

Me pjesëmarrjen e formacionit orkestral ARKestra:

Antonio Fierca – piano

Gëzim Mesi – perkusion

Duljem Puka – violinë

Daniel Rudaj – violinë

Marsel Paplekaj – violinë

Kristian Gajtani – kitarë

Ermis Piranaj – fizarmonikë

Erion Lishi – klarinetë

Jozefina Simoni – vokal

Martina Serreqi – vokal

Selma Bekteshi – vokal

Ademir Fresku – vokal

Glerdit Turmetaj – vokal

Mark Ujka – vokal

Moderatore: Arlinda Causholli

Drejtues teknik dhe design: Alkid Erkocaj & Lori Shelegu dhe me drejtimin artistik të Lorenc Radovani.

Ky aktivitet realizohet nga Qendra Rinore ARKA / CODE Partners me mbeshtetjen e Ministrisë së Kulturës dhe READ Network, bashkëfinancuar nga EU, dhe me sponsor GEALAN, Manifesto dhe Silhouette Art of Flowers.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Galeri

COD

Silvia Tabaku

Më shumë