Art

“Dita më e bukur”, rikthehet komedia në TKEKS

Megi Daci
20/01/2023

Rikthehet komedia fantastike në datat
2️⃣4️⃣ – 2️⃣9️⃣ JANAR ora 1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣

Regjia: LedioTopalli

Me aktorët: Gentian Zenelaj, Jorida Meta, Klodian Hoxha, Adelina Muça, Sheila Haxhiraj

REZERVONI ➡️📱069 57 177 46 ose në inbox.

Çmimi i biletës: 500 Lekë

🎭David Foenkinos një nga romancieret më në zë të momentit në Francë, ka shkruar edhe tri vepra teatrale e njëra nga ato është edhe komedia ‘Dita më e bukur’.
Personazhe të skalitur dhe një dialog i shpejtë, inteligjent e plot humor, keqkuptime, personazhe që kanë zili jetën e njëri-tjetrit, e bëjnë këtë vepër shumë interesante dhe tërheqëse për publikun.

Për më shumë mund të ndiqni:
Facebook
Instagram
tkeks.al

Më shumë