Art

“Një lojë xhin”, premiera më e re në Teatrin Metropol

Megi Daci
19/05/2023

PREMIERË – 18 Maj 2023

Dy të moshuar në një azil pleqsh krijojnë një shoqëri të veçantë. Ndërsa luajnë lojërat e tyre të xhinit, ata përfshihen në biseda të gjata për familjet e tyre dhe jetën e tyre në botën e jashtme. Gradualisht, çdo bisedë bëhet një betejë, njësoj si lojërat e vazhdueshme të xhinit, pasi çdo lojtar përpiqet të ekspozojë dobësitë e tjetrit, të nënçmojë jetën e tjetrit dhe të poshtërojë tjetrin tërësisht.

Titulli: Një lojë xhin

Autor: D. P. Koburn

Përktheu: Artur Lena

Regjia: Rozi Kostani

Muzika & Mjeshtër Vokali: Suzana Turku

Skena & Kostumet: Beqo Nanaj

As. Regji: Sidorela Koça

Interpretojnë:

Yllka Mujo e Viktor Zhusti

Ina Morinaj, Ilia Kaçi, Sidorela Koça

Studentët e Universitetit të Arteve: Amela Rrukaj, Kejda Shqefni, Maria Brokshi, Ronaldo Kolgjokaj, Gesjon Selfo

Më shumë