Bëhuni gati për një eksperiencë të paharrueshme në South Outdoor Festival në data 25-28 Maj!

Silvia Tabaku
23/05/2023

“South Outdoor Festival” është një festë e të gjitha gjërave që organizohen në ambient të hapur: sportit, kulturës, traditës, muzikës, natyrës dhe ushqimit. Gjatë aktivitetit 3-ditor, që zhvillohet çdo vit në Borsh, në jug të Shqipërisë nga data 25 deri në 28 Maj, festivali fton pjesëmarrës nga i gjithë vendi dhe Evropa të bashkohen, të konkurrojnë dhe të argëtohen, duke shijuar dhe përjetuar veçantinë që e bën rivierën e bukur të Shqipërisë të veçantë. Ky festival unik kombinon sportin, lojërat, kulturën, traditën, ushqimin, muzikën, argëtimin dhe shumë më tepër. Me më shumë se 40 aktivitete të ndryshme në natyrë, të synuara për të gjitha grupmoshat, më saktë ka diçka për të ofruar për të gjithë.

Qëllimi

“South Outdoor Festival” synon të përdorë aktivitetet në natyrë, kulturën, traditën, muzikën, artet performuese dhe ngjarje të veçanta për të rritur entuziazmin e publikut dhe për të inkurajuar pjesëmarrjen me synimin për ta bërë Shqipërinë e Jugut një destinacion turistik ndërkombëtar. Nëpërmjet aktiviteteve tona të veçanta në natyrë dhe ngjarjeve kulturore, ne përpiqemi të angazhojmë të dashuruarit dhe vizitorët si pjesëmarrës që ndajnë perceptimet specifike kulturore që dalin nga historia dhe tradita, kuzhina dhe pijet, muzika dhe vallëzimi.

Muzika

Argëtimi në South Outdoor Festival nuk mbaron me perëndimin e diellit. Çdo vit është i veçantë, si titullarët ndërkombëtarë dhe artistët, grupet dhe DJ-të më të mirë shqiptarë.

Shijoni netët e ngrohta mesdhetare të pranverës me familjen dhe miqtë tuaj dhe ndjeni atmosferën fantastike të festivalit, të gjitha këto duke pirë birrë të ftohtë ose një gotë verë të mrekullueshme shqiptare.

Artistët që pritet të performojnë janë: Mahmut Orhan, Mc Kresha & Lyrical Son, Eugent Bushpepa, Motel Sazani, Amer Doux, Vin Veli, ATB, Outlandish, Djs from Mars, Goom Gum, Lisa Desormeaux, Boocky, Zaava, Nu Jack, Rea, Valeron, Loeca, Bani D, RBOR, Mickey.

Kampet

Për të gjithë pjesëmarrësit e festivalit që kërkojnë një përvojë të jashtëzakonshme nga festivali dhe nuk duan të humbasin kohë duke udhëtuar drejt një hoteli apo parkimi, “South Camping” është vendi i duhur për ju. South Camp ndodhet vetëm pak minuta larg nga skena kryesore. Ju presin dyshekë të rehatshëm me ajër dhe çanta gjumi komode, pajisje sanitare të cilësisë së lartë, karrige kampingu si dhe akses të lehtë në priza elektrike dhe Wi-Fi.

Disa nga aktivitetet kryesor dhe ndër më të bukurat që mund të zhvilloni janë:

Çiklizëm malor
‘Canyoning’
‘Scuba Diving’
‘Kayak’
‘SUP Yoga’
‘Windsurfing’

Për më shumë informacion klikoni këtu.

Më shumë