“Tirana e Fëmijëve” Panairi i Produkteve dhe Shërbimeve për Fëmijë.

Sindi Metushi
20/09/2023

Panairi i Produkteve dhe Shërbimeve për Fëmijë, është një platformë multifunksionale dhe ofron një program të plotë aktivitetesh festive, argëtuese, edukuese, promovuese dhe nxitëse për fëmijët.

Ftohen te gjitha grupet artistike të kryeqytetit në të na bashkohen në ditet eventit në fushat kërcim, këngë, pikturë dhe aktrim.

DITA / ORA

Gjatë gjithë ditës, 21-24 Shtator

VENDI

Sheshi SKËNDERBEJ

Më shumë