Art

Mall për me këndue

Silvia Tabaku
07/12/2021

Dokumentari “Mall për me këndue”, i realizuar nga Fondacioni kujto.al – Arkiva Online e Krimeve dhe Viktimave të Komunizmit në Shqipëri dhe Luljeta Progni, i kushtohet Gac Çunit, muzikantit shkodran që mbylli sytë në moshën 30- vjeçare në burgun e Burrelit. Përmes dëshmive nga bashkëvuajtësit e tij, mbi brengat dhe çastet e fundit të jetës, do të njiheni me historinë se si u shua zëri i këtij djaloshi, në qelitë e burgjeve komuniste.

Datë 7 Dhjetor, ora 19:00.

❗Pjesëmarrja është e lirë.

📍@tekbunkeri

Më shumë