Art

Arrëthyesi

Silvia Tabaku
21/12/2021

✴28-29-30 DHJETOR – ORA 18:30
✴SKENA E MADHE E TKOB

📣Një shfaqje për të gjithë familjen në prag festash, sepse “Arrëthyesi” është baleti i festave, i ëndrrës, i magjisë dhe i dashurisë.

Baleti “Arrëthyesi” është një nga krijimet më të bukura të repertorit klasik, botëror. Një përrallë me ushtarë lodër, princë e princesha, kukulla, flokë bore por edhe me magjistarë të këqinj.

🔴Sasi e mbetur e biletave vijon shitjen çdo ditë nga ora 10:00 – 14:00 dhe 16:00 deri 20:00.
Në ditët e shfaqjeve sporteli mbyllet në orën 18:00.

✅Duke kërkur mirëkuptimin tuaj, si pasojë e numrit të reduktuar të vendeve në respektim të
protokolleve të diktuara nga situata pandemike e Covid 19, nuk mund të mbajmë rezervime edhe si pasojë e kërkesave të larta. Ju lutem drejtohuni menjëherë në sportel.

🔴Mbajtja e maskës gjatë qëndrimit tuaj në TKOB dhe gjatë shfaqjes është detyrueshme.

Ju mirëpresim!

Për më shumë informacion ndiqni:

Facebook

Më shumë