“Shtëpia e ëmbëlsirave”

Silvia Tabaku
27/01/2022

Të dashur miq të vegjël të Teatrit të Kukullave! 😊✨ Nisur nga përralla klasike e vëllezërve Grim, dy personazhet tona Hansel dhe Gretel do të realizojnë shumë aventura për ti shpëtuar shtrigës se keqe . Te gjitha këto ndodhi do të mund ti ndiqni këtë fundjavë ne Teatrin e Kukullave!

Shfaqja “Shtëpia e ëmbëlsirave”🏡🎂

29 Janar , E Shtunë Ora 10 : 30 ,11 : 30
30 Janar , E Dielë , Ora 10 : 30 , 11 : 30

Ju njoftojmë se biletat mund te tërhiqen vetëm pranë Teatrit. për shkak të masave anti covid -19 kapaciteti i publikut është i reduktuar.Ju falenderojmë per mirëkuptimin.
Çmimi i biletës : 100 Lekë
Sponsor Gjeneral i Teatrit te Kukullave Raiffeisen Invest Raiffeisen Bank Shqipëri

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
042234473

Adresa:
Teatri i Kukullave
Rruga Çamëria, Tiranë

Më shumë