Art

Edukimi përmes kulturës “Eja këndo me ne”!

Silvia Tabaku
16/06/2022

Koncerti final i projektit “EJA KËNDO ME NE”
Edicioni i VI
16 qershor – ora 19:00
Skena e TKOB

“Si tingulli i parë muzikor zëri mbetet edhe sot i pakonkurueshëm. Ky tingull i magjishem merr një fuqi të jashtëzakonshme kur bashkohet me zëra të tjerë dhe këndojnë në kor. Nëse asnjëherë nuk ke patur guzimin të shprehesh lirshëm me zërin tënd, të mposhtësh ndrojtjen e të zësh miq të rinj, eja këndo me ne, që të kuptosh se kori është magji.”

Kjo është motoja që na ka shoqëruar gjatë këtyre 6 edicioneve ku artistet e korit të TKOB vetëm këto 4 muajt e fundit kanë trajnuar 550 nxenës të cilët do të finalizojnë ditën e nesërme në orën 19:00 natën finale.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Më shumë