Art

“On reading”

Silvia Tabaku
20/06/2022

Frymëzuar nga ekspozita “On Reading”, aktorja Ema Andrea ri-zgjon në COD magjinë e “Leximeve të performuara” me ‘Tregime Rrugëtare’ nga kryeveprat e autorëve të letërsisë botërore, si Gabriel Garcia Marquez, Isabel Allende dhe Naguib Mahfuz.

Një përjetim artistik për të mos u humbur!

Ditën e martë, 21 qershor, ora 19:30, COD

Hyrja e lirë!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
04 227 7546
cod.al

Adresa: Kryeministria, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë

Më shumë