Art

Ju ftojmë të ndiqni shfaqjen operistike me muzikë klasike dhe moderne Egjiptiane në skenën e TKOB!

Megi Daci
19/09/2022

❇️19 SHTATOR | ORA 20:00

🇪🇬Muzikantë nga Orkestra e Operës së Kajros dhe Orkestra e Teatrit Këmbëtar i Operas dhe Baletit po bashkojnë forcat në një koncert Gala i cili do të prezantojë për publikun disa vepra të të famshme simfonike, lirike dhe klasike egjiptiane e shqiptare.

🤩Me pjesëmarrjen speciale të sopranos së shquar egjiptiane Amira Selim nën drejtimin e Maestro Nayer Nagui.

❇️Biletat shiten nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00 në sportelin e TKOB.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Më shumë