Art

“Pse nuk qëndron për mëngjes”, shfaqja më e re në TKEKS!

Megi Daci
19/09/2022

🎬PREMIERE
🗓 Dt:19 Shtator
⏰ 19:00
🗓 Dt: 20,21,22,23 Shtator

Një histori unike, që nis me një takim të jashtëzakonshëm dhe vazhdon me nje dinamike, sa komike po aq edhe rrenqethëse.
Bela, një 17-vjeçare në muajin e nēntë tè shtatzanisë, në përpjekje për t’i shpëtuar një sherri agresiv, strehohet në shtëpin e Dejv.
Dejv, një punonjes ministrie rreth të 40-tave, i divorcuar nga e shoqja, gjendet i papërgatitur përballë kësaj situate. Pas shume viteve që jetonte vetëm, me një motër të sëmurë mendërisht, papritur në shtëpinë e tij eshte nje vajzë, një bebe dhe shumë debate e ndjenja.

Produksion i Fondit të teatrit për të rinj me mbështetjen e Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivgoli “.

● Autor | G.Stone & R.Cooney
● Regjisor | Delvis Bejleri
● As.regjisor | Anxhelo Daut
● Aktorë | Delvis Bejleri, Belkisa Zhelegu

Për më shumë mund të ndiqni:
Facebook
Instagram
tkeks.al

Më shumë