Ju presim të bashkoheni me ne në festën e domates!

Megi Daci
22/09/2022

Pas ujërave të ëmbël të Gjirokastrës, Hartat na rikthejnë përsëri në kryeqytet por këtë herë në Kryeqytetin e Malësisë së Tiranës! Me të kaluar Dajtin përballë nesh shtrihet madhërishëm Tomadheja ose si e quajmë sot Shën Gjergji! Një tokë e pasur me prodhime dhe plotë histori per të treguar…

Do të zbulojmë vlerat e Domates, 🍅👑 ❤️mbretëreshës se tokës në Shëngjergj dhe do të krijojmë me të receta të ndryshme. Ç’farë prisni? Merni fëmijët dhe bashkohuni me ne! Hartat e Tokës ftojnë Kristi Jankun për të gatuar sëbashku me të gjjthë fëmijët pjesëmarrës në festë.

Hartat e Tokës” është një projekt nga @njerezdheide në bashkëpunim me @destilcreativehub dhe i mbështetur nga @bashkiatirane

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë