Art

Ju ftojmë të ndiqni produksionin më të ri, “Cavalleria Rusticana” në TKOBAP!

Megi Daci
23/09/2022

Teatri Kombëtar i Operës, Baletit dhe Ansamblit Popullor, prezanton produksionin e ri të “CAVALLERIA RUSTICANA” – e kompozuar nga Pietro Mascagni. Një melodramë me një akt, lindja e operës “Cavalleria Rusticana” është konsideruar në histori si pikë referimi, madje si çast vendimtar që çel evolucionin e melodramës italiane.

CAVALLERIA RUSTICANA, një opera rrëmbyese në çdo dinamikë, e një historie dashurie, tradhëtie e hakmarrjeje, vjen për publikun shqiptar në datat 30 Shtator, 1 dhe 2 Tetor ora 20:00.

❇️Biletat shiten çdo ditë nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00 në sportelin e TKOB.
✅Biletat kushtojnë 2000 dhe 1200 lekë.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Instagram
Facebook
+355 67 227 0668

Adresa: Rruga Ded Gjo Luli, Tiranë 

Më shumë