Art

“Pianodrom”, rikthehet me edicionin e 10 në TKOB

Megi Daci
21/11/2022

Festivali më i madh ndërkombëtar i modernizimit të kompozicionit shqiptar, këtë vit do mbahet në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit.

Një Festival si pol u kulturës, pol i gjuhës shqipe me tinguj dhe integrimit kulturor në peisazhin botëror. 14 autorë shqiptarë dhe 14 të huaj. 30 vepra shqiptare dhe 31 të huaja.

Me pjesëmarrjen e: Elvin Hoxha Ganiyev, Rejsi Prosi, AMAI kuartet Viena, Kosti Deti, Klejda Tare dhe yjet e interpretimit nga profesorati i Universitetit te Arteve në datat 26 dhe 27 Nëntor e 12 dhe 22 Dhjetor në TKOB.

Ju mirëpresim!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Më shumë