Art

Planet Funk Show mbërrin në Tiranë për Javën e Italisë!

Silvia Tabaku
31/05/2023

Ikonikët Planet Funk lindur në 1999, për më shumë se 20 vite kanë përfaqësuar një nga realitet më të rëndesishme të skenës ndërkombëtare të elektro-dance, falë natyrës dalluese të produksioneve të tyre dhe sukseseve të arritura ndër vite me hitet e tyre “Who Said”, “Chase the Sun” etj. Ata njihen ndërkombëtarisht për inovacion, origjinalitet dhe gjithashtu për qasje të holle mes Indie, Eectronica e Pop.

3 qershor 2023 në orën 20:00
Minus 1 – Sheshit Skënderbej
Biletat në shitje në www.enterevents.al

Më shumë