ATJE KU MALI TAKON HËNËN

Silvia Tabaku
25/01/2022

Fëmijë, ne jemi gati për t’ju rikthyer një aventurë të largët, po ju?! “ATJE KU MALI TAKON HËNËN” prej kësaj fundjave çdo të shtunë dhe të dielë, ora 11:00.

Kasti fantastik i shfaqjes “Atje ku mali takon hënën” ju mirëpret çdo të shtunë dhe të dielë, ora 11:00 në Teatrin Metropol.

Regjia: Joana Omeraj Interpretojnë: Amri Hasanlliu, Elona Hyseni, Erdet Miraka, Ketjona Pacnikaj, Klesta Shero, Luisa Dinellari, Roerd Toce, Sara Koci Xhino Musollari Skenografia: Henri Dimo Koreograf: Erdet Miraka Kompozitor: Amri Hasanlliu Tekstet e këngëve : Elona Hyseni Ndriçimi: Ergys Baki Formulimi Muzikor: Joana Omeraj Efektet Speciale: Lindar Kaja

Për më shumë informacion mund të ndiqni: Instagram Facebook +355 67 227 0668 Adresa: Rruga Ded Gjo Luli, Tiranë 

Më shumë