Djali Miliarder

Silvia Tabaku
11/02/2022

Të dashur miq të vegjël të Teatrit të Kukullave!✨😊

Këtë fundjavë Teatri i Kukullave ka kënaqësinë t’ju ftojë në një shfaqje me të vërtetë të veçantë. Vjen, si asnjëherë tjetër, një koncept i ri, modern dhe mjaft argëtues i përrallës klasike aq të dashur për fëmijët “Borëbardha dhe shtatë xhuxhat”. Mesazhet e bukura që përcjell vepra janë të provuara. Humori dhe magjia skenike e kësaj shfaqjeje janë të garantuara. Ju ftojmë këtë të shtunë dhe të dielë !
30 Prill , E Shtunë, Ora 10 : 30 , 11 : 30 ⏲
1 Maj, E Dielë, Ora 10 : 30 , 11 : 30 ⏲
Ju njoftojmë se biletat mund te tërhiqen vetëm pranë Teatrit. për shkak të masave anti covid -19 kapaciteti i publikut është i reduktuar.
Ju falenderojmë per mirëkuptimin.
Çmimi i biletës : 100 Lekë

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
042234473

Adresa:
Teatri i Kukullave
Rruga Çamëria, Tiranë

Më shumë