LEXO N’PARK

Silvia Tabaku
15/04/2022

LEXO N’PARK është projekti më i ri edukues i Shtëpisë Studio Kadare në bashkëpunim me @aprtirana i cili, do të startojë nesër ora 10:00 pranë Liqenit Artificial #SyriiQiellit.

Ky projekt synon të sjellë të vegjëlit pranë librit, leximit dhe natyrës.
Takimi jonë i parë organizohet me mbështetjen e Fondacionit Konrad Adenauer.
Së bashku me fëmijët do të lexojmë librin “Kundër Rrymës” që prezanton jetën e shkencëtares dhe mikeshës së peshqve, Sabiha Kasimati.
Ejani të lexojmë së bashku në natyrë! 📖📚🍃☘️🧘🏻‍♀️

📍Parku i Liqenit Artificial
⏰ 10:00

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Instagram
Facebook
tirana.al

Më shumë