Art

Ju ftojmë të ndiqni premierën e “ARTMAGNIFIER”!

Silvia Tabaku
05/07/2022

Një seri filmash të shkurtër 🎥 prodhuar nga Gallery70 dhe mbështetur nga British Council!

Bëhuni gati për të zbuluar artistin britanik Morag Caister – premierë të hënën më 4 korrik në Kinema Milenium, ora 18:30.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
gallery70.art

Adresa: Rruga Abdi Toptani, Tiranë

Më shumë