“Borëbardha dhe shtatë xhuxhat”, shfaqja më e re për fëmijët e Tiranës

Megi Daci
15/11/2022

Të dashur miq të vegjël të Teatrit të Kukullave!✨😊

Ju ftojmë këtë të fundjavë në sallën “Tonin Harapi” në liceun artistik “Jordan Misja” ! Vjen, si asnjëherë tjetër, një koncept i ri, modern dhe mjaft argëtues i përrallës klasike aq të dashur për fëmijët “Borëbardha dhe shtatë xhuxhat”. Mesazhet e bukura që përcjell vepra janë të provuara. Humori dhe magjia skenike e kësaj shfaqjeje janë të garantuara.

19 Nëntor , E Shtunë, Ora 10 : 30, 11 : 30 ⏲
20 Nëntor, E Dielë, Ora 10 : 30, 11 : 30 ⏲

Ju njoftojmë se biletat mund të tërhiqen vetëm pranë Liceut artistik “Jordan Misja” cdo të shtunë dhe të diel nga ora 09:00-12:00. Nr. Cel 0694466699
Ju falenderojmë per mirëkuptimin.
Çmimi i biletës : 100 Lekë
Sponsor Gjeneral i Teatrit te Kukullave
Raiffeisen Invest

Më shumë